Udruga HOLISTIC OSIJEK

organizira uvodno predavanje

iz područja GERMANSKE NOVE MEDICINE®

koje će se održati u Osijeku, u subotu 24. studenog 2018.

s početkom u 10 sati

u prostoru PRONI Centra za socijalno podučavanje, Kralja Zvonimira 15

Nakon toga, od 15 sati

počinje tematsko predavanje na temu „Psihoze“

(depresija, manija, paranoja, fobija, agresivnost, spiritualnost,

burnout sindrom, anoreksija, bulimija, astma, autizam i dr.)

Predavanja/radionice traju tri/tri i pol sata i uključuju mogućnost postavljanja pitanja predavaču zadnjih pola sata do sat vremena.

Na uvodnom predavanju će biti riječi o osnovnim principima Germanske Nove Medicine®; pet bioloških zakona na kojima funkcionira te o egzaktnoj medicinsko biološkoj povezanosti psihe, mozga i organa, objašnjavajući uzrok, tijek i izlječenje svih bolesti. Germanska Nova Medicina® je 1998. demonstrirana, testirana i službeno potvrđena prvotno na Sveučilištu u Trnavi, Slovačka, a zatim na još 35 ustanova diljem svijeta. Ona predstavlja sveobuhvatan i logičan sustav koji se temelji na principu cjelovitosti promatranja živih bića te, poznavajući uzrok i posljedicu svake bolesti, istovremeno ukazuje i na terapiju. U GNM nema mjesta hipotezama, ona se u svakom trenutku i na svakome slučaju može prirodnoznanstveno reproducirati a samim je time primjenjiva kako na ljude, tako i na biljke i životinje.

Predavač je Sasha Tešić, liječnik tradicionalne kineske i japanske medicine i vrsni stručnjak Germanske Nove Medicine® na ovim prostorima. Na predavanju će biti riječi o temeljnim principima GNM, pet bioloških zakona te o brojnim konkretnim primjerima koji ove zakone potvrđuju. Bit će prostora i za pitanja sudionika predavanja. Radi pokrivanja troškova za predavača kotizacija za pojedinačno predavanje u najavi iznosi 100 kn, a za članove Udruge HOLISTIC OSIJEK kotizacija iznosi 80 kn.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo prijavite svoj dolazak povratnim e-mailom kako bismo Vam na vrijeme rezervirali Vaše mjesto. U prijavi navedite za koja se predavanja prijavljujete (uvodno/tematsko ili obadva).

Prijave na: holistic.osijek(et)gmail.com

Napomena: na tematako predavanje mogu se prijaviti samo oni koji su odslušali uvodno predavanje, o temeljnim principima Germanske medicine, koje će se održati sada ili ono koje se u Osijeku održalo u ožujku 2018.

više o GNM na https://petbioloskihzakona.wordpress.com/category/bioloski-zakoni/

 

                Germanska Nova Medicina®            

Prirodna znanost koja obuhvaća cjelokupno područje medicine

 

·  službeno potvrđena na preko 37 svjetskih sveučilišta

·  počiva na Pet bioloških zakona koji objašnjavaju uzrok, tijek i prirodno izlječenje

svih bolesti

·  opisuje preciznu medicinsko-biološku osnovu svih živih bića,

·  pruža cjelovit pristup kroz prizmu jedinstva svih triju razina: razine psihe, razine mozga i razine organa

·  mogućnost verifikacije u svakom trenutku, i na svakom slučaju

·  promjene u našem organizmu dio su svrhovitog i precizno definiranog Smislenog Biološkog Posebnog Programa prirode